Monday, May 5, 2014

yg mana satukah menjadi pilihan kalbu....

Assalammualaikum...

kepala tengah runsing sebab tak tahu nak pakai set berpantang apa. Dalam kepala memang antara set berpantang nona roguy which saya pakai masa anak pertama and set berpantang anugerah. Konon nak cuba eventho testimoni untuk set berpatang anugerah tak sekencang testimoni yg kita boleh dpt untuk produk nona roguy.

untuk set nona roguy ni memang terbaik la. Saya lost 20kg dalam tempoh berpantang 44 hari. Susu pun meriah. Luka jahitan pun cepat sembuh. Harga pun takde la mahal sgt pun.

tapi yg membuatkan berbelah bahagi sbb set berpantang anugerah mcm lengkap ada mcm2. Cuma tahap keberkesanan belum diperakui... hehehe... takpe la saya masih 35 weeks skrg, InsyaAllah masih ada masa nak decide... semoga mendapat petunjuk.....