Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2012

Wordless Wednesday




Wordless Wednesday

yeay esok cuti!!!

best tak tajuk? saya suka, saya suka, yeay saya suka esok cuti tapi bukan cuti jalan-jalan holiday ada appointment check up untuk test BSP
Harap-harap check up esok untuk test kencing manis result tak mengecewakan malam nie, sebelum tido kene minum air putih banyak2
bulan ni, me and husband decide takmo scan baby sebab next month nak scan tgk jantina terus sungguh berdebar debi uols! tapi, apa pun jantina baby yang tengah ku kandungkan nie, aku redha..aku bersyukur
see ya on wednesday guys!!!

Check up routine

Hari ni check up yang tah keberapa kali sepatutnya appointment 26/01/2012 tapi baru tadi aku pegi sebab? sebab aku malas..hahaha nurse said me and baby doing just fine..Alhamdulillah cuma nurse bising cket sebab aku missed appointment since missed appointment, so aku miss few routine nurse kalo boleh nak aku buat juga BSP hari ni aku cakap je aku tak boleh nak commit memang kesihatan aku and baby penting kerja aku pun penting gak kalo aku ikut semua benda ikut jadual alamatnya makan gaji basic je la aku setiap bulan oh no! I can't let this happen..seriously! Tapi aku bersyukur tahap kesihatan aku bertambah baik sekarang tade lagi skrg malas-malas, pening yang melampau, sakit-sakit badan..Alhamdulillah yang aku perasan, aku makin rajin dan kuat makan! hahahaha oh ye, berat aku naik lagi tadi 1.6kg senang je berat naik bila mengandung ni tak kesah la, asal aku sehatkan? next appointment will be on 21/02/2012 buat BSP siap nurse perli boleh dapat MC on that day macam la aku tak tau..hurm! aku harap, keada…

Wordless Wednesday