Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2012

hello my blog!!!

Assalammualaikum WBT

Hello everybody
(for those membaca, menjenguk blog aku yang tak seberapa ni ;p)
Terasa lama tak menghapdet blog kesayangku mood tade, cite baru tade cuma macam biasa, sedang menanti kedatangan orang baru(baby) yeah, I'm so excited and nervous too Hopefully everything is fine and well, InsyaAllah Sekarang bile nak tido macam2 aku fikir sampai susah nak tido
sebab? paranoid mungkin!
Now, I'm 39 weeks, but doctor only will induce on 6/7/2012 But I do hope, can feel normal delivery without induce
Also hope, my mom will get well soon, InsyaAllah cause our maid just left and agent belum bagi replacement And conclusion, nak mengharapkan my family member untuk menjaga aku during my confinement tapi, sekarang memandangkan mama tengah tak brape sihat so aku terpaksa consider berpantang dirumah mertua di Terengganu
Tapi apa pun aku akan deliver my baby kat Hospital Ampang, InsyaAllah Berurut and bertungku dengan kak yus selama 3 hari, InsyaAllah then only will cons…

Pregnancy - week 36

Salam
Alhamdulillah, I'm now 36 weeks pregnant (tomorrow turn 37 weeks) and I'm so excited Everything is fine and great with my pregnancy


Alhamdulillah, keadaan kesihatan mama tampak baik lately Syukur, Allah kabulkan doa kami sekeluarga