Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2013

breastfeed

halo! yay its friday....

okay, hari ni topik lain tak bukan pengalaman breastfeed...
sehingga hari ni, atif dah masuk 9 bulan, Alhamdulillah aku masih dapat menyusukan atif dengan susu badan... walaupun tak sekencang dolu-dolu kala, tapi kira okla kan..hehehehe

Aku masa mula-mula preknen dulu memang ada pasang niat nak susukan anak dengan susu badan, Alhamdulillah, Allah izikan... Memang betul la org kata, kalo kita nak buat sesuatu, kita mesti pasang niat baru jalan kita dipermudahkan.....

♥ bea

halo 2013!!!

halo blog! miss you so much!!!

my 1st coretan for year 2013....yayyyy!!!

kejap lagi sambung balek with new layout, new story

muah...muah..muah...

bersambung part I

wah memang sangat lama okay tak update apa2 lat blog kesayanganku... ini semua angkara terlebih pandai aku mengubah layout then tak tahu macam mana nak login or whatsoever ngan my own page...

skrg selepas tak beberapa busy dan ketiadaan bos di ofis membolehkan jari jemari bergerak2 untuk meninip sesuatu kat blog... mulah ceritera mengarut-ngarut...ngeh ngeh ngeh...

macam-macam yang dah berlaku lately ni... yang paling sensasi semalam, ketika otw ke ofis, ditimpa kecelakaan apabila kereta yang aku naiki bersama adik di langgar ketika keluar simpang. Oleh kerana undang-undang, kami dikatakan salah sebab kami dari simpang, so I is pasrah, can't fight or do anything with it eventho it wasnt our fault. yang penting, sampai detik ini, aku masih fobia dan trauma...asyik terbayang2 kejadian itu...

Oleh kerana itu, aku amat mengharapk…