Tuesday, February 4, 2014

Pregnancy week 22

Assalammualaikum dan halooo dairy!

Alhamdulillah kandung cecah 22weeks... cuma risau baby kurang gerak... but doc said its normal selagi belum 28weeks... next week ada appointment scan 3d 4d kat klinik fauziah ampang... tahu pun dari kenalan yg pernah buat.... cuma rm120 je siap cd! Curlastkan? Memang lumrah bila kita mengandung tak sabar2 nak tahu jantina baby... mcm aku hari tu genap 20 weeks terus g scan tapi doc kata tak nampak but maybe baby boy... tak kesahlah asalkan baby sihat....

sementara tu, lately kesian aku melihat putera kesayangku yg sorg tu... makan tak seselara sebelum ini dan kerap tak sehat.... harap2 dia akan kembali cergas and  ceria seperti sediakala.....


so setakat ni cerita kali ni.. insyaAllah kita sambung lagi di masa akan datang....

love and hugs......