Tuesday, April 2, 2013

cuti-cuti malaysia!!!

Salam selasa everyone!!!

Last wiken, kawan husben datang rumah sebab kitaorg memang dah plan nak pergi ICT,
I is agree nak pergi since husben kata beli tiket promotion lima belas hengget, tapi last minute habaq dua puluh lima hengget, poie juga la sebab dah janjikan....

hari yang dijanjikan tiba, bagun pun kul 8 tapi berjanji ngan yang lain kul 8, camne tu? hehehehe
sesat jalan tu pasti sebab 1st time pergi, if bukan 1st time tu kalo dah tak tahu memang akan sesat juga la kan... hehehehe..

ICT waterworld ni dikatakan bertaraf 5 bintang, itu saya setuju sebab dari segi kebersihan dan peralatan seperti locker semua tip top cuma tak banyak permainan yang disediakan. Toilet pun bersih, selesa... locker pun friendly user... makanan pun sodap cuma mahal.... makanan luar adalah dilarang sama sekali untuk dibawa masuk ke dalam. Siap ada spotcheck mcm kat airport...kerlasssskan?