Wednesday, November 21, 2012

miss my chenta hati, so much!

Salam.
 
hari ni kat ofis tak busy sangat but yet still have work to be done
in the same time, fikiran asyik teringatkan si kecil si jantung hati, Atif

miss and you so much my dear son


today and yesterday, abah dia jaga since his off day
I know my son in good hand but dunno why I can't stop thinking about si kecil tu :(
rase rinduuu yang tak tertanggung
nak cakap ngan si kecil, but dia masih tak boleh berkata-kata
nati nak balek, dakap dia kuat-kuat... hehehehe
 
last night, he well behaved
cuma bangun sekali je, actually dia mengigau menangis
but me akan menyusukan dia juga sebab tak reti nak dodoi untuk tidokan dia manually
 
Alhamdulillah, last weekend tengah layan tv, tetiba si kecil pusingkan badan dia
yeay..yeay..yeay
si kecilku sudah pandan meniarap, Alhamdulillah
mula-mula mcm sangkut part tangan, but after few trial he manage to pusing dengan cara yang betul
so cute!!!
 
sebagai Ibu, aku mengharap hanya yang terbaik untuk si kecilku
 
This week, kat news byk bercerita pasal Israel bom Gaza
bila tengok gambar mangsa perang especially baby
sayunya hati ni
Cuma terbayang if that happen to me
MasyaAllah
Aku harap semua akan berakhir secepat mungkin
dan berakhir dengan keamanan, InsyaAllah

, bea