Monday, May 14, 2012

Happy Mother Day Mama.... Pn. Fatimah bt Said

Assalammualaikum WBT

Hello you!

Semalam merupakan Mother's Day sedunia
Hari untuk semua yang bergelar anak meraikan ibu kita yang telah banyak berkorban untuk kita
mengandungkan kita selama 9 bulan, bertarung nyawa melahirkan kita, menyusukan, menjaga, membersar, mendidik, menjaga makan minum dan sebagainya sehingga kita dewasa
terlalu besar pengorbanan ibu kita, tidak salah untuk meraikan hari ibu sebagai tanda terima kasih dan penghargaan terhadap ibu kita
tak perlu hadiah yang mahal-mahal atau belanja makan ditempat mewah, cukup sekadar ucapan terima kasih
 
tengok facebook kengkawan lain sibuk update celebrate Mother's Day kat sana sini
tapi aku kat rumah je sebab hilang mood, reason terpaksa di simpan dalam hati
tapi, aku harap husband will take that as a lesson and jangan cuba2 ulangi

I hope, next year, aku masih berkesempatan menyambut Mother's Day bersama mama lagi, InsyaAllah

Alhamdulillah
Now baby dah masuk 33 weeks
mother(ME) feel great but baby tak sure, but I hope he doing just fine like me
Hope baby in good condition, healthy and cute like her mother and father, InsyaAllah

Fetal Development - 33 weeks Pregnant
preparation untuk sambut newborn and during confinement Alhamdulillah hampir 90%
so sekarang I have to prepare mental je
Sesape out there, pls pray for me okay?!
"Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku, Amin"