Tuesday, May 8, 2012

counting days....baby oh baby!!!

Salam
Alhamdulillah, diberi peluang oleh-Nya untuk bernafas hingga ke saat ini
Walaupun tido tak beberapa lena malam tadi, tapi bile mengenangkan rugi kalo bangun lambat
aku gagahkan juga bangun seawal mungkin dan
Alhamdulillah dapat menikmati pagi yang cukup indah

Minggu ni masuk minggu ke-2 aku jadi penganggur tersohor or better known as Jobless
Tapi aku bersyukur, bile duk rumah ni, boleh ar berehat2
tade nak rushin bangun pagi tiap2 hari pergi keje
nak gie medical check up pun tade nak rushing and fikir nak ambik MC or apa

Yesterday, Alhamdulillah selesai basuh baju baby guna pencuci antibacterial
tinggal nak gosok cket, susun dalam kotak and hantar to rumah parent
barang kelengkapan lain smalam dah hantar, tggl yang ini saje ;p 



Hal baby, InsyaAllah dah selesai
cuma menghitung hari saje, but trust me, I'm so nervous!!!
no words can explain my feeling bila fikir pasal delivery ni
But hopefully, Allah SWT mempermudahkan segala urusan, InsyaAllah