Monday, April 9, 2012

Monday blues

moreless 2 months to go...
Perasaan?
bercampur-baur
teruja, berdebar-debi..hanya Allah SWT saje yang mengetahui perasaan aku ketika ini

Ada berita buruk menimpa diriku minggu lepas
contract keje aku tak disambung sebab bos bgtau mcm kalo renew contract aku, akan merugikan company and berjanji aku akan dapat balek keje aku once everything is settle down
memang niat dihati nak brenti keje, tapi bukan la secepat ni
sebab ingat nak cari duit poket nak cover during maternity
tapi nak buat macam mane, dah takdir aku cenggini..pasrah ajo la

but Alhamdulillah
family banyak membantu
Aku harap, kelak rezeki dimurahkan, InsyaAllah