Monday, October 3, 2011

Monday Blues!!!

Last nite tido lewat
now, I felt so mengantuks
terasa sangat malas untuk ke kantor
tapi apa daya, life must go on
for survive..I need $$$
to get money..I need to work
damnnnnnnn!!!!!
Hethic weekend
Last Fri, my bro, dapat kete baru
alhamdulillah
everyone happy especially my mother
so untuk merasmikan kereta baru tue, we'll gie minum2
ayah yang banje...thanks ayah

Sabtu, my sister ada buat makan2(Brunch) at her place-Subang
mama dh remind few time make sure dtg pandan indah awal then boleh gerak sesame
but, kite hanya boleh merancang, Allah menentukan segalanya
me and husben twice almost di'Hit' oleh kereta-manusia yang berotakkan binatang..yes they're!
come on la, everyone paying roadtax so the road is not only for you
for those using fancy and expensive car, lantak korang la nak pakai kete apa punkan?
but the rules is still the same dude! pls ur brain while driving okay?!
so, since the bullshit happen, me and husben sampai lambat rumah my sister
damnnnn!!! bengang la wei. dtg tengok crowd da kureng and yang ada dh terbaring2..what da fish, I already miss the moment la khennn...

Lepas Subang, gie ofis
tak keje punnn, ingat nak OT
Since Nurul tgk join Public Mutual, aku yg penyibuk nie tumpang sekaki
for those yang intrsted nak join Public Bank invest pakai KWSP/EPF can call me okay?!
meh la join uolls
sebab???
tak usik pun duit gaji korang
tak usik duit sesape pun
tak payak buat loan kat bank
tak payah buat loan kat family member

tak perlu ikat perut atau sebagainya
since duit KWSP/EPF tak boleh usik-invest la KWSP/EPF tue
tanpa anda sedari...akan beranak2 simpanan KWSP/EPF anda kelak
tak percaya???
suka hati kamulah
saya tak paksa okay?!

after men'join'kan diri dengan Investment Public Mutual nie,
Mekavin belanja teh
Thankiu very strong babe for the drink @ Starbuck
yummy!!!
Jalan lagi...jumpa Suzy and Alynn kat Ampang Point
lepas bosan pusing Ampang Point
kitaorang lepak Nailis
kononnya nak cele* birthday Mekavin yang dh basi
jap,,,sambung balek kejap lagi
nak break1st ngan nurul-orang last day hari nie...owhkay!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

sambung balek okay uolls
after lepak kat Nailis
terus balek
but sebelum balek
suh suzy and mekavin
datang umah..saje lepaks
since husben pun takde
lebih kurang kul diaorang datang

Pagi2 dh bangun
masak bihun goreng
tanya mac, diaorang balek kul brape
alang2 balek lewat, boleh la aku masak lunch teros
gi Mydin beli barang dapor cket
menu tak seberapa
ayam goreng tepung, sayor and telor goreng

otw g pandan indah nak ambik meja makan
ayah col tanya kat mane
hupe2nye diaorg dh plan nak minum2
dalam diam khennn
so kitaorg lepak kat bora ombak @ Tesco
kelassss ko Maria

Malam husben ambik
marathon tesco
1st, gie tesco ampang then terase mcm tak puas plak gie tesco Kajang
kesudahan...
titon kepenatan