Monday, August 22, 2011

Moody Monday

pergh
lega!!!
I'm back... Home Sweet Home
after 3 days balek kg Husben

Hari nie dh stat keje balek
rase mcm nak sambung cuti sebab ngantuks tak cukup tido
and sumore nak nengok mama kat HKL

1st day kat T'ganu
my sis bgtau mama admitted cuz suddenly dia rase sangat tak sehat
tetibe sebak, sebab berjauhan
beratus-ratus kilometer jauhnye
makin menjadi-jadi(nangis) after bgtau Husben
Husben yang serba salah... wordless
but to all of my family member, it good for her
at least doc and nurse will took care of her
day and nite
if kat rumah, no one yang boleh tengokkan mama sentiasa
by looking at her, I know..so much pain
I just pray..everthing will be just fine soon..insyaAllah!

3 days in Terganu yang sangat...tah la...
routine sama...sahur, tido, tgk tv and tolong MIL kat dapur, berbuka then tido again
tak berjalan mane pun cuz husben malas nak kuar
bgtau dia kawan kirim barang, dia buat tak tau je
tapi bile dh petang nak berbuka baru ajak kuar
non ado la! last2 minit nie
hampa

Today
akan berbuka pose with my ofismate
@ Swiss Garden Hotel
yahooo...
dapat makan banyak2
sebelum tu nak gie visit mama dulu
mama, kea miss you so much!!!