Thursday, June 16, 2011

hello bespren!!!

skrg tgh bosan sebab permulaan kerja yang agak suram..tak tau mcm mane nak gumbirakan hati ini... ingat malas nak gie kerja sebab husben cuti hari nie plus 1st day of women day...hahahaha...

Semalam tak jadi pegi beli barang kat IKEA due to kemalasan beberapa pihak.. end up check out VIVA HOME... masih baru lagi tempat nie.. pilihan memanglah tersangat banyak but the $$$ serious tak mampu somemore tak suitable with my new house... my house kecil je so bebrg kat sana beria-ia... but tak dinafikan barang-barang yang dijual kat VIVA HOME memanglah meletops uolls!!! but so not for me for now arrr...

VIVA HOME, CHERAS
After frust result pusing-pusing plak kay Jaya Jusco Tmn Maluri... ada je langsir yang cantik and whatsoever but actually hatiku memang dah terpaut untuk beli stuff kat IKEA... I just want IKEA... so harap2 today husben will consider to take me there!!!