Tuesday, April 5, 2011

•AprilFool•

hye lovely


hello uolls
♥ • Aprilfool • ♥

picture taken from
mr. Google
Bulan April..bulan Aprilfool...huhuhu... kat ofis few of my ofismate kene tempias Aprilfool nie.. Cian diaorg.. kebanyakkan kene, sum1 call infrm ada customer nak jumpa kat luar but bile kuar tade orang.. huhu.. since aku nie duk kat pintu kuar masuk, nampak je la aksi kelakar mereka.. hahaha.. serious kelakar!!! wakakaka... naseb baik tade kenekan aku, kalo aku kene, sure orang yang mengantoikan aku tue kene maki hamun, but dalam hati jer la yer..

♥ • New target! • ♥

picture taken from
mr. Google
Since past 2 months aku busy settlekan hal kawen, so this month aku kene kerja keras pastikan prestasi keje aku seperti sediakala.. bos aku dh remind awal2, if aku xblh nak perform bulan nie, counseling letter pasti aku akan dapat.. huhuhu.. sepajang aku keje hampir 3 tahun nie, aku masih belum pernah terime surat yang menggerunkan tue.. so kalo boleh nak la keep good record la kat ofis nie supaya kalo aku nak tukar keje bos aku boleh bagi surat penghargaan yang sangat POWER! boleh ke? akan ke? huhuhuhu...

♥ • Less monthly commitment • ♥
picture taken from
mr. Google
aku decide nak quit dr gym since aku mcm tak boleh bg komitmen lagi skrg. aku dh ada suami, walaupun suami ku jauh, aku kene pastikan keadaan rumah terurus ditambah dh kawen, aku kene kurang expenses yang boleh aku kurangkan.so pasnie, aku kene betul2 jaga makan aku so badan tade la bagai di pam-pam. Takutttt!!!

☻ Majulah diri untuk kebahagian diri sendiri☻