Skip to main content
Big big big Thanks especially for ;

ALLAH SWT

kerana dengan izin dari-NYA,
majlis perkahwinan yang telah dirancang sekian lama
alhamdulillah berjalan lancar..

 Mama and Ayah
Thanks for everything
No word can describe how thankful I am toward both of you!!

Siblings

k.dillah - thank alots cuz cat rumah, tolong ambik carpet kat umah uncle dahlan (xcident plak xnampak cuz kete penuh ngan carpet.. terpaksa bayar ganti rugi kat pakcik moto tue rm150)

wida - thanks cuz top up $$$ cket time beli cawan kat IKEA tue and sponsor berbagai jenis candy untuk my candy

kila - thanks arrangekan vendor2..on my wedding day kila and bofie kene saman time pick up hand bouquet!

paan - thanks cuz memastikan kelancaran majlis..

Friends

I'm so proud and happy with all my friends.. they're so amazing!! help me alots!! sangat terharu jer cuz my fren help me tak kesah la dari small things hingga la tlg angkut perabut2 pindah.... Love uols so much.. ingat kengkawan time huha-huha jer but when it come bab tolong menolong they're extremely superb!

 

Cousin

sangat happy cuz cousin datang and memeriahkan majlis.. sangat terharu ngan kerjasama yang tak belah bagi..

Terutama aunty Ani & Family.. soOoOo helpful.. datang setiap hari dari pagi hingga ke malam.. tak jemu menolong sana and sini sampai aunty Ani demam on my Reception day but still sempat buat bunga penanggah!


Bile tgk sedara mara berkampung and bersusah payah & bertungkus lumus membuat persediaan rase tak terbalas jasa2 masa and tak terbayar ngan wang ringgit..

Big thanks also for those guest yang datang.. thanks yang bagi hadiah dari segi things and $$$... thanks for all the wishes!

I'm so blesses surrounded by amazing and wonderful people!!

I can't imagine life without all of you!!!
X O X O

Popular posts from this blog

Bengkel baiki kereta yang terlajak murah...

haaa... mengancam tak tajuk...

Bila start keje balik ni, ada terbayang-bayang nak beli kereta baru... kereta skrg ni mcm tahu-tahu then meragam bertubi-tubi... start ngan roadtax mati, bateri kong, air cond rosak...

so nak dijadikan cerita, ada viral kat fesbuk pasal ada satu bengkel nearby puchong tu murah sebab jujur mcmtu... dengan aircond yg rosak hubs pergi la kat bengkel tu... owner cakap aircond dh rosak teruk and nak betulkan kene 2.5k... hamboi mahalnye... mana nak cekau byk tu?

disebabkan nak blk kampung naik kereta, nak taknak kene betulkan aircond kalo tak hubs kata nak balek naik bas.. oh nooo!

So, dengan kuasa Allah SWT, hubs dipertemukan dengan this one malay bengkel kat area rumah... hubs cakap ngan org bengkel air rosak bla bla bla... dia cakap, nk tgk dulu kalo dia boleh betulkan dulu tak, if mahal dia bgtau... what? for real? Hubs pun hantarlah kereta utk dibaiki... dengan penuh debaran, petang tu bengkel call bgtau dah siap... terus tnya hubs brape $$$$? hubs cakap…

•Guestbook• & •Candy•Buffet•

Hye Lovely
Today nak meng'hapdet' and share with people out there regard my Guestbook & Candy Buffet during my Wedding Day....enjoice!!!




♥ ♥ ♥Guestbook♥ ♥ ♥


DIY (Do It Yourself) je my own Guestbook.

Terus terang je actually i copy cat idea Guestbook tyme g wedding my fren kat Bangi Golf Club.

Aku beli bundle kertas warna hitam then terus binding. bab menghias aku memang dari awal-awal plan nak guna gambar-gambar time Pre-wedding. So aku mintak Razi(my OP) few picture dari Pre Wedding then tepek-tepek kat few pages.

Result guestbook aku mcm picture di bawah...




♥♥♥Candy Buffet ♥♥♥


For my Candy Bar or Candy Buffet... fully sponsored by my sister WIDA.idea by me but direalisasikan oleh beliau.. Thanks WIDA.. love ♥ ♥ ♥ you!!!

Eventho ia tidak 100% sepertimane yang saya mahukan, but alhamdulillah. at least ada daripada tade langsung. Iye atau tidak, sudah tidak penting lagi sekarang kerana ianya sudah berlalu.
Actually it can be better. Just need more work and idea. Last minute punyer …

Carini Foods Station @ Selayang

hye! alhamdulillah kite masih di beri kesempatan untuk bernyawa hingga ke saat ini
semalam.... aku•Husben•Tya•Said•Nurul•Mizan we all went to jalan-jalan cari makan kat Carini Last few week, this kedai masuk dlm rancangan jalan-jalan cari makan so we decide nak cube sebelum pergi, of course we do some research thanks to mr. Google selain dapat preview pasal CFS we oso dpt direction utk ke sana
CFS berhampiran Hospital Selayang
dan lokasinye di Food Court Selayang
we been advise to call CFS for reservation before come supaya boleh elak pkr yg x di ingini such as ramai org, menunggu and whatsoever
kiteorg reach CFS around 9.05pm sampai memang table dh reserve once we all take our seat tak sampai 5 minit food sampai
our menu is: Butter Prawn•Kam Heong Chicken•Dried Chilli Squid Banana Leaf Kerapu•Kailan Garlic  Drinks•Rice and the total bill = myr 90.70 cheap rite? but the taste 5/10 others might not agree with me but this result obviously personal gonna be absolutely different from others