Tuesday, February 8, 2011

makin berdebar..

lately nie makin terase akan debaran menjelang hari paling bersejarah dalam hidupku.. huhuhu.. sampai terbawa-bawak ke mimpi time tido and kadang2 tertanya-tanya kat di sendiri, adakah aku sudah bersedia untuk berkahwen? mcm-mcm la.. rusing dowh...

dalam banyak2 hal pasal kawen nie, aku baru jer confirm ngan official photographer (OP) for majlis bersanding.. kelewatan adalah atas dasar yang tak dapat nak dielakkan.. link my OP D B A photography

keadaan rumah sekarang tgh carca merba nie cuz barang bersepah-sepah disana sini.. paling kesian bilik my 1st sister.. sampai tak boleh berjalan...huhu.. sabar ek k.dillah, lg sebulan aje nie!

jumaat nie plak last jumpa ngan k.zai nak final discussion pasal apa yang patut(eg:pelamin, dias etc...) harap-harap, impian akan jadi kenyataan.. dengan izin Allah, insyaAllah boleh jadi lebih baik dari apa yang aku harapkan.. huhuhu..

yang penting kad kawen dh dapat and now stil in progress mintak alamat kengkawan dari facebook and after semua lengkap baru nak pos sekali.. malas nak keje banyak kali.. rase mcm nak settle semua hal SEKARANG!! sebab hari tue mimpi, majlis banyak yang tak kena!! takuttttttt!!!! arghhhhhhh.... dush!