Skip to main content
heyloOoOo...

weekend lepas...saya sangat penat ok! SANGAT! TERSANGAT!

ok..ok.. nape saya penat? marilah saya ceritakan..huhuhu

Friday...
mcm biasa g workout but that day pergi gatal minum hydrosycut HARDCORE! sebelum nie pernah minum but in small quantity but this time dengan rase tak bersalah minum 1 botol air.. ambik ko! hyper active to d maximum ok! workout tak payah cakap la.. cardio beria tapi tak penat pun! balek je rumah, mama suh g tesco beli barang cket..after g tesco g tengok movie cite GREEN HORNET! sampai umah dekat kul 2.. terase penat sungguh tapi tak boleh tido.. dengan tenaga yang masih ada, aku gagah siapkan canday bar! kul 5 aku nekad tido!
taken from google.com
Saturday...
bagun kul 9pagi.. lupe dh janji ngan kila untuk break1st mee kari kat HKL.. after break1st g bangsar buat threading.. pastue balek umah settlekan hal kad kawen.. sambil azrin mengecat rumah.. kul 4 janji ngan tya and honey perasan nak celebrate bachelorate but turn out jejalan ngan yang lain gak cuz plan suddenly jadi carca merba... pusing2 and dinner kat IKEA, tgk movie kat ONE UTAMA cite SINI ADA HANTU, supper kat cucuk2@ampang park...
taken from google
Sunday...
terjaga kul 12pm.. mengelabah bangun cuz appointment ngan TAMAN SARI 1pm...abis dalam 4.30pm.. sampai umah my uncle datang tengok2 preparation wedding.. thanks to my uncle cuz being so kind and nice sponsor $$$ in such big amount... i love you(dan2 i love you!) settlekan kad kawen untuk azrin mintak tolong wida and alynn.. then kuar plak cuz alynn nak blanja makan.. g FULL HSE @ Yap Kwan Seng.. after that g jejalan cari losyen utk workout sampai ke chow kit.. dh sampai chow kit nampak durian.. belasah durian plak.. huhuhu.... what a weekend!

penat tak korang membaca???

Popular posts from this blog

Bengkel baiki kereta yang terlajak murah...

haaa... mengancam tak tajuk...

Bila start keje balik ni, ada terbayang-bayang nak beli kereta baru... kereta skrg ni mcm tahu-tahu then meragam bertubi-tubi... start ngan roadtax mati, bateri kong, air cond rosak...

so nak dijadikan cerita, ada viral kat fesbuk pasal ada satu bengkel nearby puchong tu murah sebab jujur mcmtu... dengan aircond yg rosak hubs pergi la kat bengkel tu... owner cakap aircond dh rosak teruk and nak betulkan kene 2.5k... hamboi mahalnye... mana nak cekau byk tu?

disebabkan nak blk kampung naik kereta, nak taknak kene betulkan aircond kalo tak hubs kata nak balek naik bas.. oh nooo!

So, dengan kuasa Allah SWT, hubs dipertemukan dengan this one malay bengkel kat area rumah... hubs cakap ngan org bengkel air rosak bla bla bla... dia cakap, nk tgk dulu kalo dia boleh betulkan dulu tak, if mahal dia bgtau... what? for real? Hubs pun hantarlah kereta utk dibaiki... dengan penuh debaran, petang tu bengkel call bgtau dah siap... terus tnya hubs brape $$$$? hubs cakap…

•Guestbook• & •Candy•Buffet•

Hye Lovely
Today nak meng'hapdet' and share with people out there regard my Guestbook & Candy Buffet during my Wedding Day....enjoice!!!




♥ ♥ ♥Guestbook♥ ♥ ♥


DIY (Do It Yourself) je my own Guestbook.

Terus terang je actually i copy cat idea Guestbook tyme g wedding my fren kat Bangi Golf Club.

Aku beli bundle kertas warna hitam then terus binding. bab menghias aku memang dari awal-awal plan nak guna gambar-gambar time Pre-wedding. So aku mintak Razi(my OP) few picture dari Pre Wedding then tepek-tepek kat few pages.

Result guestbook aku mcm picture di bawah...




♥♥♥Candy Buffet ♥♥♥


For my Candy Bar or Candy Buffet... fully sponsored by my sister WIDA.idea by me but direalisasikan oleh beliau.. Thanks WIDA.. love ♥ ♥ ♥ you!!!

Eventho ia tidak 100% sepertimane yang saya mahukan, but alhamdulillah. at least ada daripada tade langsung. Iye atau tidak, sudah tidak penting lagi sekarang kerana ianya sudah berlalu.
Actually it can be better. Just need more work and idea. Last minute punyer …

•Fairy•Lights•

where to find????

>>> JALAN PASAR @ PASAR PUDU <<< [update on 15•04•2011] Fairy Lights mane nak cari fairy lights neh? pening kepala la memikirkannye.. memang boleh sewa jeee tapi rase lebih baik beli sebab boleh pkai lagi lepas tue untuk menerangi rumah..huhuhu... ada ternampak fairy lights jual kat kedai bertentangan dengan Semua House tapi lampu dia kurang meriah.. huhuhu... benci la keje last minute..
picture from google

kejap lagi ingat nak ajak azrin pusing-pusing cari kedai yang jual fairy lights nie..huhuhu... where to start?? dunoOoOoOo...