Monday, January 17, 2011

morning, hye luvly..

smalam.. aku and azrin ada pre wedding photoshoot.. secara keseluruhan sangat best and sangat enjoy our moment.. huhuhu.. janji ngan razi (my OP) kul 10am but azrin bangun lewat so sampai lambat about 15 mins.. huhu.. baju? last minute punyer idea.. memula nak pkai baju kurung but suddenly my kain baju kurung missing.. nak pkai wedding dress mcm tak la kot lagipun tak siap lagi.. last2 pakai baju kemeja kotak2 more less sama ngan baju azrin..  ok la.. our desnination ialah kat KTM and Tasik Perdana..

on saturday... aku, joan, imran, mekavin, koven and alynn buat last minute plan g gym @ Empire.. sangat best ok.. ala2 percutian sehari bersama rakan2.. huhuhu.. workout +swimming + sauna + make up2.. wah sronoknye.. naseb baik boleh buat skrg takut nati lepas kawen terperap je kat umah.. huhuhu..

after gym.. we all g IKEA makan meatball! sampai str8 g makan dulu then jalan2 kat IKEA.. dh pick few item but suddenly letak balek cuz queue sangat la panjang berjela-jela.. sepatutnye dh janji ngan azrin nak marathon muvie tapi dh terlewat cuz g gym+IKEA.. naseb baik azrin tak mengamuk2 just keep calling tanya current location..

after IKEA, rush balek pandan indah then p/up azrin for muvie.. since dh lambat and lewat, aku, azrin, mekavin and imran tgk muvie kat MBO galaxy aje.. tgk cite FASTER.. tengok cite tue pun dalam keadaan ngantuk2.. manenye seharian keluar.. pas movie ngan mata yang tak tertahan2 balek tdo!