Wednesday, December 8, 2010

hye luvly.. miss my blog soOoOo much!!! terase lame jer tak menghapdet blog kesayanganku ini.. lagi pun memang no latest update on my wedding progress.. this month(december 2010), sangat banyak majlis kawen okey.. my cousin(abg andy), my ex ofismate(faezah), my ofismate(nurul), my neighbour's cousin and our neighbour.. pergh!!! giler banyak okey.. btw will try to go each and every majlis yang dijemput.. huhuhu.. yesterday g meeting at my uncle's hse.. meeting pasal pembahagian tugas during my cousin wedding yang akan berlangsung dari 24 hingga 9 jan 2011.. huhuhu..

but, dalam masa same, i'm still in progress buat cket2 preparation wedding mcm dulang hantaran, bunga pahar etc.. agak terbantut cket progress cuz stil waiting some fund from my lalink.. syg, cepat la.. i'm so excited nak go further ngan preparation kawen nie.. sikap azrin memang slalu mcm tue.. suka doing thing slow motion, but he never break his promises and so far dia akan laksanakan apa yang dia telah janji..

update on my weight..deym! tade nampak progress pun..menci la.. nafsu makan agak menjadi2 gaks nie.. tah bile nak menunjukkan meter nak turun.. huhuhu.. angan2 la saya usaha tade! kuikuikuikui!