Skip to main content

P E N G A J A R A N ! ! !

hye uols..
kali nie entry pasal my keje.. untuk pengetahuan uols, my salary is based on my performance for that particular month. if I failed to achieve target, silap haribulan bawa balek gaji basic jer..gerrrr..seram!! commitment sempena nak kawen nie overload.. pernah terfikir nati lah kawen, tggu cukup duit.. tapi sampai bile pun duit tak akan cukup.. hurm... mungkin kerana sangat excited pasal wedding thingy neh, saya hampir lalai waktu keje.. sibuk bergossipin and browse all about wedding thingy kat internet(naseb baik takley buka facebook kat ofis neh, agaknye lagi huru hara la ye).. so keje di abaikan..  
untuk dijadikan cerita, dugaan 2nd terbesar semperna kawen neh, ialah hari neh dh 29/10/2010 and saya tak boleh nak perform bulan neh and nampaknye makan gaji basic jer la kot bulan depan.. bluweekkk... pengsan la saya!!! - 1st biggest dugaan is bile unable to buat my wedding kat tempat me and azrin plan -
every month, bile sampai awal bulan, azam beria-ia.. tapi bile middle of the month tergediks2 sampai susah nak kejar point member yang lain.. tah bile nak insaf betul2 and focus je bile time keje.. susahnye!!
saya harap, kali nie, untuk bulan nov 2010, saya akan cube sedaya upaya tebus kekecewaan.. saya akan cube berusaha sedaya upaya untuk mendapat incentive sebanyak mungkin.. adoi berangan lagik!!

Popular posts from this blog

Bengkel baiki kereta yang terlajak murah...

haaa... mengancam tak tajuk...

Bila start keje balik ni, ada terbayang-bayang nak beli kereta baru... kereta skrg ni mcm tahu-tahu then meragam bertubi-tubi... start ngan roadtax mati, bateri kong, air cond rosak...

so nak dijadikan cerita, ada viral kat fesbuk pasal ada satu bengkel nearby puchong tu murah sebab jujur mcmtu... dengan aircond yg rosak hubs pergi la kat bengkel tu... owner cakap aircond dh rosak teruk and nak betulkan kene 2.5k... hamboi mahalnye... mana nak cekau byk tu?

disebabkan nak blk kampung naik kereta, nak taknak kene betulkan aircond kalo tak hubs kata nak balek naik bas.. oh nooo!

So, dengan kuasa Allah SWT, hubs dipertemukan dengan this one malay bengkel kat area rumah... hubs cakap ngan org bengkel air rosak bla bla bla... dia cakap, nk tgk dulu kalo dia boleh betulkan dulu tak, if mahal dia bgtau... what? for real? Hubs pun hantarlah kereta utk dibaiki... dengan penuh debaran, petang tu bengkel call bgtau dah siap... terus tnya hubs brape $$$$? hubs cakap…

•Guestbook• & •Candy•Buffet•

Hye Lovely
Today nak meng'hapdet' and share with people out there regard my Guestbook & Candy Buffet during my Wedding Day....enjoice!!!




♥ ♥ ♥Guestbook♥ ♥ ♥


DIY (Do It Yourself) je my own Guestbook.

Terus terang je actually i copy cat idea Guestbook tyme g wedding my fren kat Bangi Golf Club.

Aku beli bundle kertas warna hitam then terus binding. bab menghias aku memang dari awal-awal plan nak guna gambar-gambar time Pre-wedding. So aku mintak Razi(my OP) few picture dari Pre Wedding then tepek-tepek kat few pages.

Result guestbook aku mcm picture di bawah...




♥♥♥Candy Buffet ♥♥♥


For my Candy Bar or Candy Buffet... fully sponsored by my sister WIDA.idea by me but direalisasikan oleh beliau.. Thanks WIDA.. love ♥ ♥ ♥ you!!!

Eventho ia tidak 100% sepertimane yang saya mahukan, but alhamdulillah. at least ada daripada tade langsung. Iye atau tidak, sudah tidak penting lagi sekarang kerana ianya sudah berlalu.
Actually it can be better. Just need more work and idea. Last minute punyer …

•Fairy•Lights•

where to find????

>>> JALAN PASAR @ PASAR PUDU <<< [update on 15•04•2011] Fairy Lights mane nak cari fairy lights neh? pening kepala la memikirkannye.. memang boleh sewa jeee tapi rase lebih baik beli sebab boleh pkai lagi lepas tue untuk menerangi rumah..huhuhu... ada ternampak fairy lights jual kat kedai bertentangan dengan Semua House tapi lampu dia kurang meriah.. huhuhu... benci la keje last minute..
picture from google

kejap lagi ingat nak ajak azrin pusing-pusing cari kedai yang jual fairy lights nie..huhuhu... where to start?? dunoOoOoOo...