Monday, October 25, 2010

O L D T I M E

with the girls..from left: nena, netty, effa, me & mast
yeah..yeah.. my mistake.. cakap tak serupa bikinkan ;p hehehe.. i just cant live without my blog ♥ w i t h . L u r v e ♥ .. memang mcm rindu sgt jer nak mem"blogging".. banyak sangat thingsyang  nak update tapi tak tau mane satu yang nak dimulakan.. last weekend.. havenly spend time with my old fren.. chit chat.. gossipin' etc.. well i admit i miss during my study time.. mungkin excited sebab 1st time duduk asrama + rumah sewa.. baru la merasa hidup berjauhan ngan family eventho only 1 hour from hometown..hahaha gediks beria.. life with fren.. so much fun occay!!
so far, banyak gaks my kengkwan yang dah kawen.. tahniah untuk mereka semua.. ada majlis yang dapat saya datang and ada gaks yang tak dapat g.. for mereka yang saya tak dapat datang. sory k my fren.. 'ampunkan hamba, hamba manusia biasa yang tak lari dari kelemahan dan kesilapan" semalam.. alhamdulillah, salah sorang yang boleh dianggap housemate kitaorg dulu selamat melangkah ke dunia perkahwinan.. tahniah buat nashrah dan hubby..syukri.. selamat pengantin baru & semoga berbahagia hingga ke anak cucu.. btw, weddingnye sangat chantiks occay!! all in pink kaler noks.. i loike!! secara keseluruhannye sangat meriah and best!! yang penting dapat jumpa kengkawan yang lain such netty, effa, neyna and mast.. miss uols alots!! but! everytime dapat berkumpul.. sure ada yang tak dapat datang.. saya harap, tyme my wedd.. everyone will try their level best to come..