Sunday, October 3, 2010

I'M . S T R E S S . O U T

Salam uols(dengan nada yang sangat perlahan and tak bermaya)..

tetibe terease amat lemah + letih and everything bercampur baur.. deym.. what wrong with me??!! makin dekat tarikh, suddenly jadi makin tak keruan.. sgt stress.. mcm buat semua benda tak kene.. what happen to me? izzit normal?? huh'.. tak terbendung lagi nie.. Ya Allah tolong la hamba Mu ini.. permudahkan la segala-galanye.. hamba Mu ini lemah dan memerlukan perlindungan serta petunjuk dari-Mu Ya Allah..
FYI, dengan pengalaman yang sy kumpul mase my sister kawen dulu(19.12.2009), sy dengan tanpa rasa segan silu and sgt perasan (kelas ghitu uols) sy akan merangka and menguruskan all bout my wedding thingy.. yang penting, sy slalu mengingatkan diri sendiri supaya jgn cepat putus asa and byk bersabar dalam semua pekara. kepada sesape yang ada pengalaman menguruskan perkawenan mereka, sure merasai perit getir and mcm2 dugaan.. makan hati/terase hati tue pekara biasa..
Dalam membuat keputusan, mcm-mcm kene ambil kire and yang paling penting banyak hati hati nak kene jaga and pendapat yang WAJIB ikut.. well, kite terpaksa akur la kan lebih-lebih lagi orang tua(parent).. always remind myself "bea, bersabarlah.."
Aku percaya.. setiap keperitan and kesengsaraan mesti ada hikmah di sebaliknye.. insyaallah kebahagian akan tibe di penghujungnya.. sy cuma mau yang terbaik untuk diri sendiri and semua orang. kalo boleh nak jaga hati semua orang and buat semua orang bahagia termasuk diri saya sendiri.