Saturday, October 2, 2010

B U N G A . P A H A R

one of the ribbon yang digunakan for my Bunga Telur (Pahar)

salam uols..
Today, tah untuk brape kalinye saya pegi beli brg-brg nk buat bunga telur (pahar).. all the barang i bought kat Semua House. Bukan nak buat banyak pun cuma 100 tangkai je.. masih tak dapat jumpa ribbon putih mix with silver yang halus.. pergh.. penat giler.. dh la jalan jam ngan panas lagi.. nasib baik azrin tak merungut.. hehehe..
Lupe nk mention, bunga pahar nie theme white and silver.. nati dh siap akan saya post pitcha nye.. tapi lambat lagi kot cuz main bunga masih tade.. tempah n dey said lagi 2 weeks baru boleh ambik.. so buat masa skrg just potong n ikat ribon je la ye!
Bunga telur so special for me, and saya harap orang yang dapat bunga telur pun sgt special bagi saya. Perasan nak tiru bunga telur(pahar) time my sister kawin tapi tak mampu la.. cuz its too complicated. Time my sister dolu, my aunty kasi pinjam dia punya collection, bunga telur tunjuk la nie.. hehehe.. lagi pun tak tertiru la saya cuz my aunty tue style ala-ala mak datin.. owh kelas gitu uols!
But i'm so happy and proud cuz from A-Z bunga telur nie, i buat sendiri.. so exclusive uols!! -perasan-