Friday, September 17, 2010

U P D A T E

Salam.. alhamdulillah kite dh hari ke-8 menyambut hari raye.. yang penting banyak sgt nak story mory kat blog nie.. hehehe..
.:NEWBORN:.
actually, on 5/9/2010 my sister telah selamat melahirkan seorg babygirl yang sgt chumel.. each and everyone in our family sgt excited ok!! why? dengan newborn, everyone in our family offically ada "new tittle" yeah.. atuk for my dad, nenek for my mom aunty for the lady and uncle for my brother..hehehe..genap 7 hari.. newborn telah pun diberi name sakinah alisha binti khairul akmal..
.:MACIOUS BIRTHDAY BASH:.
last nite, mac celebrate birthday dia kat ZOUK KL.. dh lame dia plan.. and semalam everything goes well it just few pple didnt show up.. tapi takpe la at least tercapailah impian mac untuk mengadakan birthday dia kat CLUB! WELL DONE!! "HAPPY BIRTHDAY BABEEEEEEEE!!"
.:ENGAGEMENT RING:.
last two days.. azrin plan to ganti my HP yang hilang.. tapi muka dia sangat ketat mcm 'tak ikhlas' nak belikan HP.. sampai kat kat kedai bile tanya fon yang I nak, the sales person said out of stock kene booking dulu.. soooo disapointed ok! once kuar dari kedai azrin tanya tak rase rugi ke beli tpon yang same 2 kali beside buat apa nak pakai fon mahal2.. somemore azrin nak bg fon dia tue.. tak sampai hati nak ambik plak.. then dengan duit yang ada, azrin suggest pergi cari engagement ring.. then me pun akur la kan.. yeay..dapat ring yang sangat chanteks... thanks syg...