Saturday, August 21, 2010

.:Pre Wedding:.


insyaAllah, next year on Feb plan nak buat pre wedding photo shoot session.. plan lokasi nak buat kat gambar mcm kat atas.. lokasi ialah sekinchan.. hehehe.. yerla mane nak dapat padi kat KL nie.. sekinchan nie la paling dekat la ye..

tapi tak sure jadi ke nak buat slide show time majlis resepi cuz buat daytime and buat kat padang.. mcm tak sesuaikan? tapi apa pun stil akan buat pre wedding session.. tak dapat buat slide show, i akan print few pictha i akan gantung je kat khemah santai.. yehh!!

if jadi, of course nak kene buat slide show dengan iringan lagu.. antara lagu yang akan digunakan ialah "Tercipta untukku & Ku Ingin Selamanya" both song are from Ungu.. the lyrics, fantastic!!