Wednesday, March 28, 2012

Wednesday, pls be nice!!!

Salam Wednesday everyone!

Alhamdulillah
semalam misi untuk memindahkan perabot ke rumah jiran dapat dilaksanakan dengan jayanya
semalam, otw balek rumah dari ofis, daddy col ajak teman g Tesco Ampang beli barang-barang
seperti yang dijanjikan
aku dapat rice cooker yang baru since rice cooker aku suddenly tak berfungsi
tak sampai setahun tggl sendiri, dah 2 rice cooker rosak okay!!!
Thanks daddy for the new rice cooker, love it so much!!!


Rice Cooker - Panasonic

sampai rumah, tengok Nurul & Mizan dh tggu depan rumah
masuk porch kete, nampak my super hero..husband and BIL
HaPpY!!! TeRhArU!!!
special thanks to them cuz spend their precious time to help to move out those perabot!!!

yo la, nak harap aku yang tgh mak buyong ni memang tak larat
nak buat apa pun tak larat
so, bila orang lain datang tolong, aku sangat terharu la
at least tade aku peluk tubuh je kan?

done with my sister wedding thingy,
lets proceed with my pregnancy story
Alhamdulillah
my pregnancy now 27 weeks

Pregnancy Development - 27 Weeks
Badan sihat cuma susah nak tido
and skrg rajin minum benda tenusu sebab takut nati susu tak keluar
boleh? hahahah

But, the most important of all things,
I hope mama will recover soon
mama, kea love you so much
cepat-cepat sembuh sepenuhnya!!!