Saturday, January 7, 2012

Lets move on!

Halo everyone!
I'm back working during weekend
last month, the worst month ever
Lots of leave and can't commit during weekend
so, last month menjadi pengajaran yang berharga bagi aku
kene work hard cket la this month
skrg pregnancy masuk bulan ke-4
 dah nk kumpul duit utk beli kelengapan baby
and saving cket nak cover during confinement lagi
tue la keje skrg bukan permanent, terpaksalah bersusah payah
kalo ada rezeki, time pantang nati nak cube dapatkan keje lain
yang lebih terjamin masa depan

Nothing much happen lately
cuma sekarang kat rumah parent sibuk preparation wedding untuk my 3rd sister
the wedding will held on 31/03/2012
husben pula tgh gigih menyiapkan projek reban ayam
hahaha...whatever pun husben buat, aku akan tetap support
but support only for positif thing je la yer
harap2 usaha akan membuahkan hasil,  untuk husben menjadi penternak ayam yang berjaya...InsyaAllah

My pregnancy story
tade extraordinary yang happen
cuma sakit kepala yang melampau during noon time
ingat nak gie scan baby lagi on 24/01/2011
cuz date tue genap 4 bulan
I want picture of my baby for each and every month