Wednesday, January 19, 2011

yeha......huhuhu......

this morning masuk keje lambat cket cuz settle few azrin's thing yang pending terlalu lame.. huhuhu.. ambik kesempatan g kedai kad kawen kat pudu.. tyme dtg, pekerja yang in-charge untuk my wedding card blom sampai, tggu tak sampai 5 minit pun.. alhamdulillah designed dh final and insyaAllah jumaat nie siap ler kad tue.. sure mama and ayah akan terseyum cket.. cuz everyday follow up pasal kad kawen neh!

early in d morning around 6.20am, rcvd sms from my OP sd that dia dh upload few pict kat facebook..im so happy, bayangkan bangun awal sebab tak sabar nak nengok.. terpaksa pinjam fon ayah untuk view cuz WiFi problem and tah bile nak dapat replacement modem.. result.. sy sgt suka.. boleh view kat TEASER PRE-WEDD

yang paling penting borang nikah pun dh lengkap.. alhamdulillah cuma tak gie jumpa juru nikah je lagi.. mintak2 tade masalah la nak submit borang tue nati.. actually tadi dh pergi but ofis stil close..