Saturday, November 13, 2010

disaster week!

hye there..
terase lame je tak meng'update' blog kesayanganku neh.. cara lame juga yang menjadi rutin harian iaitu memcatit segala ceritera dalam diari..huhuhu..sgt old skoolkan.. lately tade progress on wedding thingy cuma nak catch up with work yang dah lame ku tak ambil serious.. huhuhu.. semalam, kitaorang the whole department berpindah level lain mix with other depatment.. mcm tak best.. yer la department kitaorg sgt PEACE tapi department yang lagi satu sound like HELL!! OMG!!  harap2, department lagi satu tue tak menganggu rutin harian kitaorang yang telah kami amalkan selama neh!! bos kitaorg sgt best! sgt sporting! tapi paham2 la knape dia kene tegas cket bab target.. target bukan syok sendiri! silaphb bankrap la company kalo sambil lewa je kan! well,,well..


14.11.2010
kene sampai ofis kul 10am nak test system..if everything ok, can work like usual on monday!!

15.11.2010
work half day! g wat HIV test...cheers!!

16.11.2010
Raya Haji..isyaAllah nak datang keje for 4 hours!!



....Harap2 semua yang kea and azrin plan for next week berjalan lancar..insyaAllah..this week sangat stress and disaster.. hoping for miracle!!