Skip to main content

disaster week!

hye there..
terase lame je tak meng'update' blog kesayanganku neh.. cara lame juga yang menjadi rutin harian iaitu memcatit segala ceritera dalam diari..huhuhu..sgt old skoolkan.. lately tade progress on wedding thingy cuma nak catch up with work yang dah lame ku tak ambil serious.. huhuhu.. semalam, kitaorang the whole department berpindah level lain mix with other depatment.. mcm tak best.. yer la department kitaorg sgt PEACE tapi department yang lagi satu sound like HELL!! OMG!!  harap2, department lagi satu tue tak menganggu rutin harian kitaorang yang telah kami amalkan selama neh!! bos kitaorg sgt best! sgt sporting! tapi paham2 la knape dia kene tegas cket bab target.. target bukan syok sendiri! silaphb bankrap la company kalo sambil lewa je kan! well,,well..


14.11.2010
kene sampai ofis kul 10am nak test system..if everything ok, can work like usual on monday!!

15.11.2010
work half day! g wat HIV test...cheers!!

16.11.2010
Raya Haji..isyaAllah nak datang keje for 4 hours!!



....Harap2 semua yang kea and azrin plan for next week berjalan lancar..insyaAllah..this week sangat stress and disaster.. hoping for miracle!!

Popular posts from this blog

Bengkel baiki kereta yang terlajak murah...

haaa... mengancam tak tajuk...

Bila start keje balik ni, ada terbayang-bayang nak beli kereta baru... kereta skrg ni mcm tahu-tahu then meragam bertubi-tubi... start ngan roadtax mati, bateri kong, air cond rosak...

so nak dijadikan cerita, ada viral kat fesbuk pasal ada satu bengkel nearby puchong tu murah sebab jujur mcmtu... dengan aircond yg rosak hubs pergi la kat bengkel tu... owner cakap aircond dh rosak teruk and nak betulkan kene 2.5k... hamboi mahalnye... mana nak cekau byk tu?

disebabkan nak blk kampung naik kereta, nak taknak kene betulkan aircond kalo tak hubs kata nak balek naik bas.. oh nooo!

So, dengan kuasa Allah SWT, hubs dipertemukan dengan this one malay bengkel kat area rumah... hubs cakap ngan org bengkel air rosak bla bla bla... dia cakap, nk tgk dulu kalo dia boleh betulkan dulu tak, if mahal dia bgtau... what? for real? Hubs pun hantarlah kereta utk dibaiki... dengan penuh debaran, petang tu bengkel call bgtau dah siap... terus tnya hubs brape $$$$? hubs cakap…

•Guestbook• & •Candy•Buffet•

Hye Lovely
Today nak meng'hapdet' and share with people out there regard my Guestbook & Candy Buffet during my Wedding Day....enjoice!!!




♥ ♥ ♥Guestbook♥ ♥ ♥


DIY (Do It Yourself) je my own Guestbook.

Terus terang je actually i copy cat idea Guestbook tyme g wedding my fren kat Bangi Golf Club.

Aku beli bundle kertas warna hitam then terus binding. bab menghias aku memang dari awal-awal plan nak guna gambar-gambar time Pre-wedding. So aku mintak Razi(my OP) few picture dari Pre Wedding then tepek-tepek kat few pages.

Result guestbook aku mcm picture di bawah...




♥♥♥Candy Buffet ♥♥♥


For my Candy Bar or Candy Buffet... fully sponsored by my sister WIDA.idea by me but direalisasikan oleh beliau.. Thanks WIDA.. love ♥ ♥ ♥ you!!!

Eventho ia tidak 100% sepertimane yang saya mahukan, but alhamdulillah. at least ada daripada tade langsung. Iye atau tidak, sudah tidak penting lagi sekarang kerana ianya sudah berlalu.
Actually it can be better. Just need more work and idea. Last minute punyer …

•Fairy•Lights•

where to find????

>>> JALAN PASAR @ PASAR PUDU <<< [update on 15•04•2011] Fairy Lights mane nak cari fairy lights neh? pening kepala la memikirkannye.. memang boleh sewa jeee tapi rase lebih baik beli sebab boleh pkai lagi lepas tue untuk menerangi rumah..huhuhu... ada ternampak fairy lights jual kat kedai bertentangan dengan Semua House tapi lampu dia kurang meriah.. huhuhu... benci la keje last minute..
picture from google

kejap lagi ingat nak ajak azrin pusing-pusing cari kedai yang jual fairy lights nie..huhuhu... where to start?? dunoOoOoOo...